L'Ajuntament posa en marxa la 'Puça', un recull d'activitats d'oci i cultura a Sant Cugat per a infants


  • Comparteix:

La presentació s'ha presentat aquest dimecres a l'Ajuntament / Foto: Twitter Ajuntament

La presentació s'ha presentat aquest dimecres a l'Ajuntament / Foto: Twitter Ajuntament

L'Ajuntament engega la 'Puça', una nova agenda d'oci i cultura que recull les activitats que s'organitzen des del consistori i que estan dirigides a un públic infantil, de zero a 12 anys. La publicació, en format d'agenda trimestral, començarà a repartir-se aquest divendres i informarà de les iniciatives programades fins al juny.

Les activitats que apareixen a la 'Puça' són una tria de les propostes de diferents àmbits culturals que el consistori considera 'd'alta qualitat artística' i que 'transmeten valors socials' al públic. La regidora d'Educació i Família, Esther Salat, ha destacat la funció orientativa de l'agenda.

Esther Salat

No és una simple guia cultural on trobes el llistat d'esdeveniments que oferim des de l'Ajuntament, sinó que té la funció d'orientació amb què les famílies podran triar aquella activitat que més els hi encaixa.


D'altra banda, la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha explicat que les polítiques educatives que es duen a terme des de l'Ajuntament se centren en el públic familiar ja que els menors d'edat són un alt percentatge de la població de Sant Cugat.

Carmela Fortuny

Els infants representen el 27% de la nostra població, per tant les polítiques educatives els han de prioritzar o has de comunicar de manera diferent allò que s'estava fent fins ara.


Fortuny ha afegit que la 'Puça' és l'evolució d'un programa d'oci infantil anterior, 'Uaal·la!', que segons la titular de Cultura no abastava totes les activitats que es feien als diferents espais de la ciutat, cosa que la Puça si farà, ha insistit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.