La versió teatral i humorística de Ben-Hur, aquest divendres al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge de l'espectacle / Foto: Yllana, Focus

Imatge de l'espectacle / Foto: Yllana, Focus

'Ben-Hur', la posada en escena de la novel·la de Lewis Wallace, arriba aquest divendres a les nou de la nit al Teatre-Auditori. L'obra, ideada per Yllana i escrita per Nancho Novo, té una mirada nova i original sobre el personatge mític, amb una perspectiva humorística. El muntatge presenta una innovadora proposta visual que han anomenat 'teatromascope', que permet un joc constant entre el llenguatge cinematogràfic i el teatral i acosta l'èpica història a l'espectador d'avui sense perdre grandiositat.

Fidels al contingut de la novel·la de Wallace, l'obra viatja per tots els llocs comuns de l'imaginari col·lectiu. Una curiosa reflexió sobre la veritat, l'amor i la lluita de gènere amb quatre actors i dues actrius que donen vida a nombrosos personatges per explicar, en un teatre romà del segle I, 'la veritable i mai explicada història de Ben-Hur'.

És una producció del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida, Focus i Yllana i està protagonitzada per Eva Isanta, Agustín Jiménez, Elena Lombao, Richard Collins-Moore, Víctor Massan i Fael García. El preu de les entrades generals és de 30 euros i la durada, d'una hora i 40 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.