Anul·lades les activitats a la via pública de la Festa del Llibre

'La dificultat de controlar la mobilitat en espais oberts' ha motivat l'Ajuntament a reduir la programació del 'Sant Jordi d'estiu'


  • Comparteix:

Sant Cugat vol mantenir viu l'esperit de Sant Jordi / Foto: Localpres

Sant Cugat vol mantenir viu l'esperit de Sant Jordi / Foto: Localpres

Totes les activitats de la Festa del Llibre que havien de tenir lloc a la via pública queden anul·lades a causa de 'la dificultat de controlar la mobilitat en espais oberts'. Així, la programació del 'Sant Jordi d'estiu', que se celebrava entre aquest dimecres i dijous, queda reduïda a només dues propostes: l'activitat al Museu del Còmic i les parades que les llibreries Alexandria, Celler de Llibres i Abacus instal·laran a la porta dels seus establiments. 'Volem la màxima seguretat en les activitats municipals i això, ara per ara, podem assegurar-ho al 100% en recintes tancats', explica la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona.

La resta d'activitats culturals programades a Sant Cugat aquesta setmana, més enllà de la Festa del Llibre, es mantenen, ja que disposen d'un pla de contingència i poden donar compliment a totes les mesures de seguretat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.