Eduard Jener presenta 'Assassinat a la Sala Capitular'

L'autor ha explicat que es tracta d'un thriller que aconsegueix mantenir fins al final la incògnita sobre la identitat de l'assassí


Temes relacionats

Eduard Jener: 'A la meva novel·la Berenguer de Saltells mata de veritat l'actor que fa d'Abat Biure' (21/des/21)


  • Comparteix:

Laura Grau i Eduard Jener, durant la presentació del llibre / Foto: Cugat Mèdia

Laura Grau i Eduard Jener, durant la presentació del llibre / Foto: Cugat Mèdia

El crític d'arts escèniques Eduard Jener ha presentat, aquest dimarts, la seva novel·la 'Assassinat a la Sala Capitular'. A l'acte, organitzat pel TOT Sant Cugat, Jener ha conversat amb la periodista i directora del TOT, Laura Grau, sobre les particularitats de la novel·la. 'El més important és que no comenceu pel final', ha advertit l'autor, ja que l'obra aconsegueix mantenir la intriga del lector fins al final.

El thriller arranca amb l'assassinat real de l'Abat Biure en mans de l'actor que interpreta Berenguer de Saltells durant la primera funció, la Nit de Nadal, de 'Pedra i Sang'. A partir d'aquí, l'investigador Odó Taltavull, que es trobava entre el públic, haurà d'esbrinar qui és el responsable d'aquesta mort, i d'altres que s'aniran produint durant els set trepidants dies que relata la novel·la.

Per fer obrir boca als assistents, els membres de l'elenc de 'Pedra i sang' Xavier Tor i Ricard Mariné han llegit uns passatges de l'obra, acompanyats de la música interpretada per la violoncel·lista de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat Sara Guri. L'acte ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa, Mireia Ingla, i bona part dels regidors de l'Ajuntament. També hi havia membres destacats del teixit associatiu i cultural de la ciutat.


Eduard Jener

Tota l'acció d'aquests set dies del 2016 es desenvolupa a Sant Cugat i hi surten llocs emblemàtics com el Teatre-Auditori, l'Arxiu, el Zum-zum, el Mesón...



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.