Així celebraran el Carnaval a Valldoreix, les Planes, la Floresta i Volpelleres

Consulta aquí les activitats del Carnaval als districtes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un moment de la celebració del Carnaval a la Floresta de 2022 / Foto: Cugat Mèdia

Un moment de la celebració del Carnaval a la Floresta de 2022 / Foto: Cugat Mèdia

La gresca del Gall del Carnaval va més enllà del centre de Sant Cugat. La gresca també arriba amb diferents festes i activitats als districtes de Sant Cugat i a Valldoreix.


LA FLORESTA
El Casino de la Floresta acollirà el divendres 17 la celebració del Carnaval, en una trobada organitzada per El Senglar Cultural amb la col·laboració del Centre Obert Can Llobet, l'AFA Escola La Floresta, el Cau de la Floresta i l'Espai Jove de la Floresta. Hi haurà activitats infantils, la lectura del pregó i la cremada del rei Carnestoltes, el concurs de disfresses i música. Tot plegat arrencarà a les 17.30 h i s'allargarà fins passades les 23 h. A més, hi haurà food trucks i servei de barra.

VOLPELLERES
Sota la temàtica 'sèries o pel·lis', Volpelleres celebrarà el divendres 17 una bona festa de disfresses a partir de les 16.30 h al parc de la Guineu. Organitzada per Txoko Qgat, la gresca inclou una rua, teatre infantil i música.

LES PLANES
Les Planes celebrarà el Carnaval durant tot el cap de setmana. Dissabte 18 la gresca començarà amb el sopar de carmanyola, a les 20 h, i després hi haurà música de punxadiscos. L'endemà serà el torn de la rua infantil i de la crema del rei Carnestoltes (12 h) i, per omplir la panxa, una calçotada popular i el concurs de disfresses. Tot plegat tindrà lloc a l'Espai Pere Grau, coorganitzat per l'Ajuntament i la Comissió de Festes de les Planes.

VALLDOREIX
La disbauxa arriba el diumenge 19 a partir de les 10 h a plaça del Casal de Cultura. Serà una festa amb l'animació de la companyia Ambauka, amb una xocolatada per a tothom i en concurs de disfresses. La trobada, organitzada per l'EMD, servirà també per repartir els premis del concurs de carrosses de la cavalcada de Reis.

CONSULTA AQUÍ TOTES LES ACTIVITATS DE CARNAVAL A SANT CUGAT



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.