'Triplet d'emocions' al Claustre amb el concert 'Cobla i veu entre sardanes'

La trobada ha estat un dels plats forts del programa Sant Cugat Capital de la Sardana 2023


  • Comparteix:

La música de la Cobla Jovenívola de Sabadell, la veu de la soprano Ariadna Moraleda i el Claustre del Monestir. Un 'triplet d'emocions' que s'ha concretat amb el concert 'Cobla i veu entre capitells', un dels grans actes amb motiu de la capitalitat de la sardana que acull Sant Cugat. Peces de Joan Lamote de Grigno, de Joaquim Serra, de Joan Lluís Moraleda i d'Eduard Tolrà, entre d'altres, han ressonat a l'interior del conjunt monumental local en una trobada anual que, enguany, ha estat més especial que mai.

I és que la sardana, ha dit la presidenta de l'Entitat Sardanista Sant Cugat, Elvira Anglès, "està de moda". "Jo ja ho vaig dir abans de la pandèmia!", ha celebrat. De fet, convida tothom a sumar-s'hi i a aprendre aquesta dansa tradicional.

Des del març, Sant Cugat és la capital de la sardana. Tot plegat es reflecteix amb un programa amb una quarantena d'activitats que tindran lloc durant 12 mesos. Aquest dissabte ja hi ha prevista la següent activitat: una ballada "sota els estels" a la plaça d'Octavià, a partir de les 22 h, amb la música de la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona. La trobada inclourà pica-pica i cava per als assistents.

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DE SANT CUGAT CAPITAL DE LA SARDANA 2023




Elvira Anglès

Si la música ja és una emoció i hi posem la sardana i la el cant de l'Ariadna Moraleda, serà un triplet d'emocions.

Elvira Anglès

Està anant de primera. Estem tenint molta sort: abans de la pandèmia ja deia que la sardana es posaria de moda. I ara està de moda!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.