QGat Negre: tres mesos de gènere negre a Sant Cugat

Diverses entitats s'uneixen en un cicle trimestral conjunt d'activitats


  • Comparteix:

Imatge del cartell del cicle / Foto: Ateneu

Imatge del cartell del cicle / Foto: Ateneu

Els misteris, els crims i els thrillers del moment s'apleguen en un cicle trimestral impulsat per diverses entitats de Sant Cugat. Sota el títol Qgat Negre, el cicle reuneix les propostes literàries vinculades al gènere negre que fins ara s'organitzaven a la ciutat i n'amplia l'oferta amb altres disciplines artístiques. Durant un trimestre, aquesta primera edició de la iniciativa ofereix set propostes entre presentacions, audiovisuals, concerts i xerrades, que arrencaran el 28 de setembre amb el primer col·loqui on diversos autors parlaran de la figura de Marilyn Monroe. Qgat Negre està impulsat per l'Ateneu Santcugatenc, El Siglo, Mercantic, Lee o Muere, Diodati se mueve, Xarxa Social Valldoreix i Versàtil.

CONSULTA AQUÍ AL PROGRAMACIÓ

Així, la proposta, que coincideix amb els 25 anys dels cursos i tallers de l'Ateneu, "amplia horitzons". Inclou presentacions de les darreres novetats, com la de l'autora Anna Maria Villalonga i 'Encara maten els cavalls' o l'última creació de Lluna Vicens amb 'Allí donde los árboles tocan el cielo'. Però també hi haurà actuacions musicals i altres esdeveniments com conferències.

Tot plegat per unir sota un mateix paraigua les diferents propostes i afegir-hi de manera coordinada de noves. La intenció, ha explicat el director de l'Ateneu, Toni Ramon, és "anar guanyant públic" i fer créixer la proposta en funció de la resposta.

El cicle compta també amb la col·laboració de Llibreria Paideia i TOT Sant Cugat.


Toni Ramon

Anar guanyant públic i veure quina resposta tenim. La idea de recuperar un festival és present, però ara ens volem centrar en el que sabem fer, que són les nostres activitats ara de manera coordinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.