La sala d'exposicions del Centre d'Art Maristany s'inunda per l'avaria de la caldera

L'Ajuntament tanca l'espai expositiu fins dimecres i informa que cap obra ha patit danys


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'exterior de l'equipament / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu de l'exterior de l'equipament / Foto: Localpres

La sala d'exposicions del Centre d'Art Maristany (CAM), on ara es podia visitar la mostra 'Les imatges, la tasca...' de Salvador Juanpere, està tancada fins dimecres a causa de la inundació que ha patit aquesta nit de diumenge. Segons ha informat l'Ajuntament, la caldera del soterrani de l'equipament municipal s'ha trencat durant l'apagada produïda al centre de la ciutat i ha provocat una fuita d'aigua 'de 2 o 3 dits' a la sala d'exposicions. La incidència no ha afectat les obres exposades, però el consistori ha preferit tancar la sala d'exposicions, ubicada al soterrani, per seguretat. Els tallers que es fan a l'equipament funcionen amb normalitat.

Durant el matí d'aquest dilluns, els operaris municipals han retirat l'aigua acumulada. Així mateix, també s'han desmuntat i retirat les peces exhibides per evitar que s'hi concentri la humitat. A l'espera que s'eixugui l'espai, el consistori mantindrà tancada la sala.

L'exposició "Les imatges, la tasca..." del santcugatenc Salvador Juanpere, inaugurada a finals de novembre, es pot visitar fins al 11 de febrer una vegada es torni a muntar l'exposició.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.