L'escola Àgora porta a Sant Cugat el concert d'orquestra i cor escolar més gran d'Europa

El Globeducate International Music Festival farà un concert benèfic divendres amb alumnes de 23 escoles


  • Comparteix:

El concert té una elevada participació / Foto: Teatre-Auditori

El concert té una elevada participació / Foto: Teatre-Auditori

L'escola Àgora Sant Cugat International School i Fundación Emalaikat organitzen, des d'aquest dimarts i fins divendres, el 12è Globeducate International Music Festival, en què participen més de 200 estudiants de 23 col·legis Globeducate de tot el món. El plat fort d'aquesta iniciativa és el concert benèfic 'Heal the World', aquest divendres a les 11.30h al Teatre-Auditori. S'hi podrà veure l'orquestra i el cor escolar més gran d'Europa.

El concert solidari de l'Orquestra Simfònica i Coral del Festival Internacional de Música Globeducate promourà els valors dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides a través de la música pop de les últimes dècades: Michael Jackson, Diego Torres, REM, Macaco, Bob Dylan, Phil Collins i Bon Jovi.

Dirigida per Pedro Pardo Bañeres, el concert solidari vol recaptar 20.000 euros per al Projecte Tamaisan de la Fundació Emalaikat, dedicat a la construcció d'una escola a Kenya. Les escoles participants provenen de l'Estat espanyol, Andorra, Canadà, Xipre, Itàlia, França, Portugal i Regne Unit.

La reserva d'entrades gratuïtes es poden fer a la web del Teatre-Auditori i les donacions AQUÍ.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.