Àgora Sant Cugat i les escoles de Globeducate canten per promoure el desenvolupament sostenible

El concert 'Heal the World' també ha servit per recaptar més de 12.000 euros pel projecte Taimasan


  • Comparteix:

El concert solidari de l'Orquestra Simfònica i Coral del Festival Internacional de Música Globeducate ha fet vibrar el Teatre-Auditori de Sant Cugat amb cançons pop de Bon Jovi o Phil Collins, entre d'altres. L'espectacle 'Heal the World', organitzat per l'escola Àgora Sant Cugat International School i la Fundació Emalaikat ha aplegat més de 250 participants, entre estudiants i professors, de 24 col·legis en el 12è Globeducate International Music Festival en un exercici per promoure els valors dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

El director d'Àgora Sant Cugat International School, Jordi Ros, ha ressaltat que han apostat per un format diferent on s'han inclòs centres de fins a vuit països. "Aquest any, que ens ha tocat a nosaltres, ha agafat una dimensió diferent perquè normalment es feien actuacions individuals d'una escola concreta i hem volgut posar tots els estudiants damunt de l'escenari perquè poguessin treballar tots conjuntament", ha explicat Ros.

Un concert amb un rerefons solidari on s'ha recaptat 12.750 euros pel projecte Taimasan de la Fundació Emalaikat. Jordi Ros ha fet entrega del xec a Pedro de Lacy, qui coordinarà la construcció d'una escola a Turkana (Kenya) amb l'objectiu de promoure el desenvolupament dels infants en aquesta regió.


Jordi Ros

Aquest any, que ens ha tocat a nosaltres, ha agafat una dimensió diferent perquè normalment es feien actuacions individuals d'una escola concreta i hem volgut posar tots els estudiants damunt de l'escenari perquè poguessin treballar tots conjuntament



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.