Presa de poder de Carnaval: el Gall exigeix lloc per a les entitats i Vallès no vol borratxeres

El Gall li ha pres la vara a l'alcalde carregant contra l'augment de sous, el correus d'Ardid i les retallades de la festa


  • Comparteix:

El Gall de Carnaval ho ha dit alt i clar: 'No hi ha lloc per a les entitats! Si no ets d'esports, l'has ben cagat!'. Amb aquesta proclama el nou 'alcalde' del municipi li ha arrabassat a Josep Maria Vallès la vara per governar la ciutat. Amb el Carnaval 'retallat', el Gall ha ofert enguany un pregó 'calent' en què ha repartit crítiques a tort i a dret cap al nou govern de Junts i ERC. No obstant això, l'alcalde 'sortint' no s'ha mossegat la llengua i ha exigit al Gall una festa sense 'incivisme i borratxeres' a diferència del que ha afirmat la Comissió de Carnaval en un article d'opinió al TOT.

Concretament, la comissió de Carnaval ha escrit "prepareu-vos per al soroll als carrers i places, per a música forta i gent borratxa. Durant uns dies el poble serà incívic, viu i combatiu". Un fragment que no ha agradat gens Vallès que, lluny de seguir el fil al Gall en un ambient festiu, ha assegurat: "Per aquí no passo!".

La confrontació no ha arronsat el Gall de Carnaval que "ha pentinat" l'alcalde i el govern amb el tradicional pregó. El nou "alcalde" de Sant Cugat ha repassat els titulars que el govern de Junts i ERC han proporcionat en poc més de set mesos de mandat: des de la retirada de les pilones de l'Anella verda als polèmics correus de la regidora d'Educació a les escoles pel conflicte a Gaza, sense oblidar l'augment de sous del govern, el dèficit de 25 milions i el nomenament sense concurs de la nova direcció del Teatre-Auditori.

Però el que més ha cogut ha estat la retallada del pressupost de Carnaval. Un fet que, segons el Gall, demostra que el govern no aposta per les entitats, a no ser "que siguis d'esports". En aquest sentit, el Gall ha remarcat que les entitats no tenen lloc al municipi: "Sant Cugat no és un cementiri gràcies a les entitats de la ciutat!".

Aquí Vallès ha aprofitat per recordar que aviat estaran enllestides les obres de La Unió, amb la qual cosa el teixit associatiu gaudirà d'un nou espai. L'argument no ha convençut el seu contrincant, que ha estat molt crític amb el govern. Sobre Junts ha dit que "han retornat els de sempre" i sobre ERC que estan "abraçats a la cadira".

El Gall també ha farcit el seu discurs amb crítiques contra la manca d'aigua, la manca d'habitatge assequible i la manca de pressupost per al Carnaval. Tot i així, ha promès set dies de rauxa, cosa que sempre compleix.

Preguntada per Cugat Mèdia, la Comissió de Carnaval ha explicat, de la mà de la vocal Laura Navarro, que més enllà d'articles d'opinió, "la gent ha de sortir al carrer i gaudir aquests dies de llibertat".







CONSULTA AQUÍ TOT EL PROGRAMA

Gall

Si no ets d'esports l'has ben cagat. M'agradaria que per un cop les entitats notin que la ciutat és seva.

Josep Maria Vallès

Tota la rauxa que vulguis, però amb seny. A la premsa he llegit que feu una crida a l'incivisme i a la borratxera i per aquí no hi passo!

Laura Navarro

Va sortir un article en què s'animava la gent a fer la seva. Emplacem la gent a passar-s'ho bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.