Jordi Barceló i el quintet 'Jazzta Calentito' actuen avui dins el cicle de cambra a l'Escola de Música


  • Comparteix:

El pianista santcugatenc Jordi Barceló i el seu grup 'Jazzta Calentito' protagonitzaran aquest vespre a l'Escola de Música Victòria dels Àngels l'últim concert del cicle de música de cambra d'aquesta temporada. El quintet liderat per Barceló mostrarà el seu domini de la fusió, prenent com a base el jazz i barrejant-lo amb altres estils, com el flamenc.

Dins la programació del Cicle de Música de Cambra, el santcugatenc Jordi Barceló, reconegut pianista, compositor i director de la Cotton Club Big Band, ofereix aquest vespre a l'Escola de Música Victòria dels Àngels un concert de Latin Jazz. Barceló actuarà amb la banda 'Jazzta Calentito', formada també per Agustí Palà, Àngel Pujol, el 'Compota' i Jordi Fiol.

El grup mostrarà un concepte d'espectacle on la barreja entre els estils més calents, com el jazz modern i el flamenc, reflecteixen l'era de la comunicació actual amb la unió musical entre les diferents cultures, que es fa palpable també en el jazz. Escoltem Jordi Barceló, en declaracions al programa 'Barra Lliure' d'aquesta emissora.

Jordi Barceló

Barrejo tot un ritme i qualitat caribenya amb musicalitat mediterrànea i el flamenc ja que sóc bastant fanàtic d'aquest tipus de música.


El quintet de Barceló oferirà composicions pròpies, com 'Arabesque', 'El bebè' i 'Andaluciam', que mostren els seus referents musicals, entre els quals destaquen pianistes com Michel Camillo i Chick Corea. Jordi Barceló.

Jordi Barceló

No està pensat per un públic molt especialista en aquest tema. Es una manera de fer entendre a la gent el jazz i els convido a passar-s'ho bé, es per aixó que vam posar el nom de calentito


El preu de l'entrada és de 6 euros, i amb aquest concert es tanca el Cicle de Música de Cambra, iniciat el passat 14 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.