Àngel Comas publica un llibre sobre la vida i obra del cineasta Joan Bosch


  • Comparteix:

L'historiador i crític de cinema santcugatenc Àngel Comas ha presentat aquest dimarts el seu darrer llibre 'Joan Bosch. El cine i la vida'. L'obra analitza l'obra del conegut director de cinema i explica alguns problemes i anècdotes sorgits durant els rodatges. Joan Bosch ha dirigit una trentena de llargmetratges, entre els quals hi ha 'Bahía de Palma', que va passar a la història del cinema espanyol per presentar per primera vegada una noia en biquini.

El nou llibre 'Joan Bosch. El cine i la vida' del crític de cinema i historiador santcugatenc Àngel Comas s'ha presentat aquest dimarts a la seu de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) a Barcelona. L'obra és un recull de l'obra del cineasta, en què es fa una anàlisi filmogràfica i s'inclouen comentaris i anècdotes de les prop d'una trentena de rodatges que ha dirigit.

Segons Comas, Joan Bosch ha fet grans coses en el món del cinema, però la seva vida ha estat marcada per la modèstia ja que no ha sabut 'vendre' la seva obra. Donar a conèixer la tasca cinematogràfica i la vida del director de Valls de la mà del mateix protagonista és el que pretén Àngel Comas amb el seu darrer llibre. Així ho ha explicat en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Àngel Comas

El que he intentat amb aquest llibre és donar-li protagonisme a en Joan Bosch i per aixó ell ha escrit tres capítols.


Joan Bosch ha dirigit prop d'una trentena de llargmetratges i és un referent del cinema de comèdia i criminal espanyol i català. Entre les seves pel·lícules destaquen 'A sangre fría', 'Regresa un desconocido' o 'Bahía de Palma', una comèdia protagonitzada per Arturo Fernández que va passar a la història del cinema espanyol en presentar per primera vegada a la gran pantalla una noia en biquini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.