Sis joves músics pugen per primer cop a l'escenari amb una actuació a l'Escola de Música Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

Sis joves intèrprets han actuat per primer cop aquest dissabte a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. L'espectacle, que es troba dins el cicle 'El meu primer concert', ha comptat amb peces de piano, flauta travessera i violí. Aquesta iniciativa, organitzada per les Joventuts Musicals, és una oportunitat perquè els alumnes de diferents escoles de música pugin a l'escenari i guanyin experiència en el món de l'espectacle.

Al concert, on ha assistit la regidora d'Educació Esther Salat, han actuat tres pianistes, dos violinistes i una intèrpret de flauta travessera. El segon espectacle del cicle 'El meu primer concert' ha comptat amb la interpretació de peces de Béla Bartok, Bizet, Mozart i Chopin, entre altres. Els concerts d'aquest cicle estan dissenyats perquè es realitzin sis actuacions, ja sigui de solistes o en grup.

El president de les Joventuts Musicals, Martí Marín, fa una valoració inicial de l'èxit del cicle.

Martí Marín

La valoració és positiva. Tant alumnes com professors ho agraeixen tant que volen repetir. És una necessitat. A més és una idea senzilla de pressupost nul.


Aquesta iniciativa vol oferir un escenari similar al dels músics professionals, on els joves intèrprets puguin desenvolupar-se i adquirir noves experiències a banda de les audicions escolars. La convocatòria d'aquest primer cicle s'ha fet a tot Catalunya, i hi han participat alumnes de diferents municipis.

Tots els intèrprets han mostrat la seva satisfacció de poder tocar a l'Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels.

Músics

Una oportunitat molt gran. / Està molt bé, és emocionant. / Em sembla interessant perquè és un lloc on molta gent bona ha tocat. / És una bona experiència per la gent jove, que no té moltes oportunitats per donar-se a conèixer.





El cicle 'El meu primer concert', que compta amb la col·laboració de Cugat.cat, s'allargarà fins al juny. L'organització, però, no descarta la possibilitat de programar altres cicles perquè la iniciativa tingui una continuïtat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.