Teatre Espiral rescata dues peces de Rusiñol per vestir-les del seu particular enfoc


Temes relacionats

Teatre Espiral celebra el seu 20è aniversari amb un canvi d'escenari (12/abr/10)


  • Comparteix:

Última representació de Teatre Espiral al Casal de Valldoreix amb l'obra 'Jocs perillosos'

Última representació de Teatre Espiral al Casal de Valldoreix amb l'obra 'Jocs perillosos'

El Grup Teatre Espiral ha rescatat del calaix aquest diumenge l'humor i la crítica de les obres 'Gente bien' i 'Dol d'alivio' de Santiago Rusiñol. Les dues obres han retornat al Casal de Cultura de Valldoreix set i cinc anys després de la seva primera representació per part de la companyia. En aquesta ocasió, la versió dels textos de Rusiñol ha incorporat novetats i ha servit per celebrar el 20è aniversari del grup, que enguany dedica la seva programació continuada a recuperar les seves millors representacions.

Després de pujar-se per primer cop a l'escenari del Teatre-Auditori amb l'obra 'El petit gran príncep', la companyia continua amb la celebració del seu 20è aniversari. En aquesta ocasió, la programació continuada que cada temporada organitza Teatre Espiral ha recuperat els clàssics de Santiago Rusiñol 'Gente bien' i 'Dol d'alivio'. Es tracta de retrats de l'època que giren al voltant de la crítica i l'humor.

La directora de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, explica les novetats que la companyia ha incorporat en la representació d'aquest diumenge.

Trini Escrihuela

He potenciat el que Santiago Rusiñol volia dir, però amb el vestuari. És un vestuari molt particular.




Per a la propera sessió d'aquesta mostra especial que Teatre Espiral està dedicant al seu 20è aniversari, que serà el primer diumenge de juny, la companyia recuperarà 'Jurat Popular'. Es tracta de la particular versió que Teatre Espiral fa de la pel·lícula 'Dotze homes sense pietat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.