Coronado, Kunis i Timberlake protagonitzen les estrenes de cinema de la setmana


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula de José Coronado

Cartell de la pel·lícula de José Coronado

'Con derecho a roce' i 'No habrá paz para los malvados' són les novetats que presenten els cinemes de Sant Cugat aquest divendres. La primera es podrà veure tant a les pantalles de Cinesa com a les de Yelmo, mentre que la segona només es podrà veure a les sales Yelmo. 'Con derecho a roce' està protagonitzada per Mila Kunis i Justin Timberlake i 'No habrá paz para los malvados' és una producció espanyola amb José Coronado com a protagonista.

L'actor madrileny dóna vida al policia Santos Trinidad que, de camí cap a casa i molt borratxo, es veu implicat en un triple assassinat. Un testimoni aconsegueix escapolir-se de l'escena i Santos començarà la caça d'aquest home que pot incriminar-lo. En aquesta recerca de Santos s'hi veurà implicada la jutge que investiga els triple crim.

A 'Con derecho a roce' una jove caçadora de talents de Nova York interpretada per Mila Kunis convenç Justin Timberlake d'acceptar una feina a la ciutat dels gratacels. Tot i sentir-se atrets un de l'altre s'adonen que representen tot allò del que no els agrada d'una relació. Per aquest motiu, decideixen deixar tots els sentiments de banda i endinsar-se en una relació estrictament física.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.