Helena Prat, guanyadora del concurs 'M'escrius T'escric' de FGC


Temes relacionats

Els FGC reforcen el servei a la línia del Vallès per facilitar el retorn a casa ( 2/feb/12)


  • Comparteix:

El concurs està organitzat per FGC

El concurs està organitzat per FGC

Helena Prat Esquerdo ha guanyat el concurs de relats 'M'escrius t'escric', de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Carolina Botet s'ha endut el segon premi.

El lliurament de premis 'M'escrius t'escric' es farà a l'Espai Provença dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a l'abril, en un acte de lliure accés on assistiran els membres del jurat i totes les persones que hagin participat al certamen.

El primer premi, que és un cap de setmana per a dues persones a l'hotel Sant Josep de Vall de Núria, ha estat per al relat 'Hola', d'Helena Prat Esquerdo. El segon, que consisteix en un forfet de temporada per a una estació d'esquí de FGC, s'ha atorgat a Carolina Botet Ruiz pel relat 'Casualitats als ferrocarrils'. I per últim, el tercer premi s'ha concedit a Laia Borràs Gaspar per 'El principi d'una història al ferrocarril'. El premi consisteix en un dia a Montserrat per a dues persones.

També s'han concedit accèssits a Sílvia Mani Molins per 'Tots portem un nen a dins', a Cristina Pérez MartInez per 'Carta al senyor Verdaguer', a Araceli Arranz Pecharromán per 'El tren de la vida', a Pablo Casals Chousa per 'Carta a Fermín' i a Francesc Farrés i Farrés per 'He tingut un somni'.

El jurat ha estat format per el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, l'actriu de la sèrie de TV3 La Riera i guanyadora del premi de poesia Amadeu Oller, Estel Solé, la cap d'Staff i Comunicació d'FGC, Natàlia Alba i pels escriptors Josep Albanell, Joaquim Carbó i Mia Masgrau, que ha actuat com a secretària del jurat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.