La segona entrega de 'Viaje al centro de la tierra' encapçala les estrenes dels cinemes locals


  • Comparteix:

'Viaje al centro de la tierra' està basada en la novel·la de Jules Verne

'Viaje al centro de la tierra' està basada en la novel·la de Jules Verne

'Viaje al centro de la tierra' arriba als cinemes de la ciutat. El film, dirigit per Brad Peyton, mostra les aventures d'un grup que intenta rescatar l'únic habitant d'una misteriosa illa. La pel·lícula 'Infierno blanco', que es projectarà també als dos cinemes de Sant Cugat, és la història d'un conjunt de sis buscadors de petroli que han de sobreviure a Alaska. També arriben a les cartelleres locals 'Young adult' i 'Cuenta atrás', que completen les estrenes de la setmana.

'Viaje al centro e la tierra: la isla misteriosa' comença quan Sean, el protagonista, rep un senyal d'algú que demana ajuda. Sean, acompanyat pel seu padrastre i un pilot d'helicòpter amb la seva filla, viatjarà a l'illa per rescatar l'únic habitant i salvar-lo abans que el paratge s'inundi per un tsunami.

L'acció arriba als cinemes amb 'Infierno Blanco', un film on un grup de buscadors de petroli es perd a un paratge d'Alaska després que el seu avió s'estavelli. Els protagonistes hauran d'intentar sobreviure a la fam, al fred i a la persecució d'un grup de llops.

També s'estrena 'Young adult', la història d'una jove escriptora que torna al seu lloc d'origen per intentar recuperar el seu amor d'infància. La sorpresa arribarà quan se n'adoni que l'home està casat i que moltes coses han canviat des que va marxar.

La cartellera es completa amb el film de suspense 'Cuenta atrás', que mostra la vida d'un jove matrimoni que espera el seu primer fill. Tot es complica quan la dona es segrestada. Per salvar-la, el seu marit haurà d'ajudar a escapar un pacient del seu hospital que es troba sota vigilància policial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.