Tres premis Sambori Òmnium recauen a alumnes santcugatenques


  • Comparteix:

Cartell del Premi Sambori Òmnium 2012 / Font: Òmnium Cultural

Cartell del Premi Sambori Òmnium 2012 / Font: Òmnium Cultural

Les santcugatenques Alejandra Céspedes, Andrea Esteve i Paula Martínez s'han emportat tres dels premis Sambori Òmnium de la demarcació del Vallès Occidental. La sisena edició dels premis de narrativa escolar en català s'ha celebrat aquest dimecres a l'Auditori de l'Escola Àgora.

Els participants són alumnes de 25 centres del territori, des de primer de primària fins batxillerat, i es divideixen en sis categories.

Alejandra Céspedes, de l'Escola Àgora, s'ha endut el primer lloc de la categoria E, de tercer i quart d'ESO, amb la redacció 'Records d'infància'.

De la seva banda, Andrea Esteve i Paula Martínez han guanyat el tercer i el segon lloc, respectivament, de la categoria formada pels estudiants de batxillerat. Esteve, alumna de l'Escola Àgora, es va presentar amb el relat titulat 'Petició', i Martínez, del Pinar, va escriure 'Coses que no et vaig poder dir'.

Les redaccions guanyadores a la demarcació del Vallès Occidental passaran automàticament a participar a la fase nacional dels premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.