L'economia catalana, a debat avui a La Unió amb Muriel Casals


Temes relacionats

Ferran Aisa protagonitzarà la 7a Nit Literària d'Òmnium Cultural ( 2/mai/12)

'A tota veu' destaca la riquesa lingüística de la ciutat (23/abr/12)

Òmnium Cultural convida a conèixer la relació entre el tèxtil i la sostenibilitat ( 8/abr/12)


  • Comparteix:

Muriel Casals és economista i professora a la UAB

Muriel Casals és economista i professora a la UAB

La presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, serà la convidada d'aquest dijous del cicle de conferències que organitza l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU). Casals oferirà la conferència 'Economia catalana: passat, present i futur' on farà un recorregut històric per la renda del país fins l'actualitat i analitzarà les perspectives de futur. La xerrada començarà a dos quarts de sis i tindrà lloc a La Unió Santcugatenca.

Casals és professora del departament d'Economia i Història Econòmica a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on també ha ocupat els càrrecs de vicerectora de Relacions Internacionals i Cooperació entre el 2002 i el 2005. L'economista també ha fet diverses a estades a universitats britàniques, com la London School of Economics i la Universitat d'Edimburg, entre d'altres.

Actualment col·labora en diversos mitjans de comunicació, com el setmanari 'El Temps' i el programa 'Economia i empresa' de Catalunya Informació. Durant la dècada dels vuitanta va formar part del consell d'administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV). El 2008 va entrar a la junta d'Òmnium Cultural i des del 2010 n'és la presidenta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.