Els Castellers actuen a Santa Oliva amb una gamma bàsica de set


Temes relacionats

Els Gausacs carreguen el primer 2 de 8 amb folre de la seva història ( 2/jul/12)


  • Comparteix:

Els Castellers realitzaran un assaig públic al matí de la Diada / Font: Flickr.com

Els Castellers realitzaran un assaig públic al matí de la Diada / Font: Flickr.com

Els Castellers de Sant Cugat ja han tornat de vacances i ho han fet aquest diumenge a Santa Oliva amb un 3 de 7, un 4 de 7, un 2 de 6, un pilar de 5 i dos pilars de 4. Segons el cap de colla, Toni Serra, la de Santa Oliva no ha estat una fita ambiciosa ja que els Gausacs només han pogut fer un assaig previ a la representació. Tot i així, Castellers han recordat que els gran objectiu de la temporada és la Festa Major de Valldoreix.

Els Castellers de Sant Cugat han actuat a Santa Oliva aquest diumenge dins la Festa Major del poble. En declaracions a Cugat.cat, el cap de colla ha explicat que van ser convidats pels Nens del Vendrell, una colla castellera de nivell similar a la de Sant Cugat.

Dins la seva actuació, els santcugatencs han fet un 3 de 7, un 4 de 7, un 2 de 6, un pilar de 5 i dos pilars de 4. Segons un dels caps de colla, Toni Serra, aquests castells no representen cap mena de dificultat per a la colla però, amb falta d'assaigs i efectius no es podia construir cap gran fita.

Toni Serra

Ha estat la primera actuació després de vacances i només hem fet un assaig. Per tant, el plantejament de la diada va ser molt senzill.


Serra ha afirmat que abans, pels volts del primer de setembre, celebraven una diada castellera a Santa Perpètua de la Mogoda que ara s'ha perdut. Per tant, remarca que la posada en marxa després de vacances no és comparable amb cap dels anys anteriors perquè mai no s'havia començat a finals d'agost.

La propera actuació dels Castellers de Sant Cugat serà un assaig públic durant el matí de la Diada Nacional de Catalunya a la plaça d'Octavià. El cap de colla vol aglutinar la màxima gent possible per escalfar motors de cara a la Festa Major de Valldoreix i fer el 2 de 8 amb folre.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.