El trompetista Matthew Simon actua a Nova York en un concert internacional


  • Comparteix:

El músic Matthew Simons / Font: Elclubexpress.com

El músic Matthew Simons / Font: Elclubexpress.com

El trompetista resident a Sant Cugat Matthew Simon actua aquest dilluns a Nova York amb la Barcelona Jazz Orquestra. Els músics internacionals Frank Wess, Phil Woods i John Faddis acompanyaran la formació en un concert que combinarà les peces catalanes amb l'actuació de les tres personalitats nord-americanes del jazz.

El californià Matthew Simon, que resideix a Sant Cugat, viatja aquest dilluns als Estats Units amb la formació Barcelona Jazz Orquestra, que actuarà al Lincoln Center de Nova York. Sota el nom 'Barcelona Blues', l'espectacle vol retre homenatge al compositor Xavier Montsalvatge amb motiu del centenari del seu naixement.

El concert comptarà amb la presència de tres llegendes del jazz: Phil Woods, que interpretarà temes del seu últim disc 'My Man Benny'; John Faddis, que portarà a escena per primera vegada peces dedicades a Dizzie Gillespie, i Frank Wess, que està considerat un mite del jazz. El trompetista Matthew Simon, en declaracions al programa 'Ritme santcugatenc', ha descrit els tres músics com a grans personalitats en el món de la música.

Matthew Simon

Franz West era un dels 'Four Brothers'. Phil Woods és un dels saxos més importants de la història del jazz i John Faddis és un dels músics més rellevants.


La Barcelona Jazz Orquestra, dirigida per Dani Alonso, interpretarà 'Cinco canciones negras' i 'Barcelona Blues', entre altres temes. L'espectacle s'emmarca en els actes de celebració de l'Any Montsalvatge, organitzats per l'Associació Xavier Montsalvatge i l'Institut Ramon Llull.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.