Simon enregistra temes propis i versions d'altres trompetistes en el seu primer disc


  • Comparteix:

Matthew Simon / Font: Elclubexpress.com

Matthew Simon / Font: Elclubexpress.com

El trompetista californià resident a Sant Cugat Matthew Simon treu a la llum el seu primer disc, 'Continental Blues', després de més de 30 anys actuant als escenaris. El treball, presentat en directe a Sant Cugat el passat dissabte , recull composicions pròpies i versions d'altres temes de jazz, com cançons de Louis Armstrong i Freddy Hubbart.

Matthew Simon reconeix en una entrevista al programa 'Ritme Santcugatenc' de Cugat.cat (91.5 FM) que el disc té un toc autobiogràfic perquè els temes l'evoquen a records de la seva vida.

Matthew Simon

És un recorregut dels trompetistes que m'han influenciat. Quan el toco recordo llocs en concret de la meva vida. Ajuda a tocar els temes en un altre sentit.


Simon; músic reconegut a àmbit internacional i que ha compartit escenari amb artistes com Lluís Llach, Tete Montoliu i Julio Iglesias; actualment és professor de música del conservatori del Liceu. Matthew Simon Quartet està format pel pianista Xavier Algans, Rai Ferrer al contrabaix, Oriol González a la bateria i el trompetista Matthew Simon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.