La 4a Cercavila d'Escoles fa esclatar la cultura popular al centre


  • Comparteix:

Els Geganters volen promoure la cultura popular a la ciutat / Font: Localpress

Els Geganters volen promoure la cultura popular a la ciutat / Font: Localpress

La 4a Cercavila d'Escoles se celebrarà, finalment, aquest dissabte després que la pluja ajornés la cita l'últim cap de setmana d'abril. L'activitat, que té la participació d'una vintena d'entitats, és una proposta dels Geganters de Sant Cugat que té l'objectiu de promoure la tradició i la cultura gegantera a la localitat. La cercavila començarà a les quatre de la tarda a la plaça de la Vila. La cercavila gegantera coincidirà amb la 1a Trobada de Percussió Infantil que organitza la Batuescola.

14 centres educatius i més de 300 persones participaran en una jornada que compta amb l'escola La Bressola, de la Catalunya Nord, com a convidada. L'activitat estava prevista per al cap de setmana passat i es va ajornar a causa de la pluja.

La cercavila forma part del Projecte Escoles dels Geganters, gràcies al qual 12 centres de la ciutat ja tenen un capgròs o gegantó. Per a la construcció dels gegants, els centres tenen l'ajut de l'artista i gegantera santcugatenca, Dolors Serra.

La cercavila començarà a les quatre a la plaça de la Vila i mitja hora més tard s'obrirà un recorregut que es farà juntament amb la Batuescola, que presenta la 1a Trobada de Percussió Infantil. La passejada continua per la Rambla del Celler, els carrers de Francesc Moragas i Santiago Rusiñol, per finalitzar a la plaça d'Octavià.

Davant del Monestir serà on la Batuescola oferirà un espectacle a un quart de sis de la tarda. Una hora més tard serà l'Esbart qui, de la mà dels seus alumnes, agafi el relleu amb 'Musiquetes de la Bressola'. El ball de fi de festa arribarà a dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.