Homenatge musical aquesta nit al Teatre-Auditori al mestre de la flauta, Jean-Pierre Rampal


  • Comparteix:

S'interpretaran els temes preferits de Rampal i obres compostes per a ell.

S'interpretaran els temes preferits de Rampal i obres compostes per a ell.

La flautista santcugatenca Patrícia de No encapçala el trio musical que aquesta nit retrà homenatge al mestre de flauta travessera Jean-Pierre Rampal, dins la programació del Teatre-auditori. Temes de Bach, Verdi i Mozart seran els protagonistes d'aquesta sessió de música de cambra.

Patrícia de No posa el contrapunt femení d'aquest trio completat per la flauta travessera de Claudi Arimany i el piano d'Alan Branch. El concert està dedicat a la memòria del mestre de la flauta travessera Jean-Pierre Rampal, mort fa 4 anys, i que va fer una de les seves darreres actuacions precisament al Teatre Auditori.

Per a la flaustitsa santcugatenca, aquest ha estat un dels motius de l'homenatge a un músic, que tal i com explica, l'ha marcat tant a nivell professional com humà.

Patrícia de No

Jo vaig tenir la sort de poder treballar personalment amb Rampa i va ser una experiència molt positiva per mi a nivell personal però també a nivell humà.


Tot i la seva desaparició, la trajectòria de Rampal ha deixat un llegat que s'estén des de l'època barroca fins al jazz, la música japonesa i índia. Els intèrprets que pugen aquesta nit al Teatre-auditori han escollit un repertori integrat per les cançons que més agradaven a Rampal d'autors com Mendelsshon, Mozart i Verdi, entre d'altres. Patrícia de No.

Patrícia de No

Hem triat aquest programa com a inspiració a Rampal, ja que era dels seus programes preferits.


El concert, que oferirà tres àries de 'La Flauta màgica' de Mozart, començarà a les 10 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.