Alaska converteix el Teatre-Auditori en una nit de festa


Temes relacionats

L'actuació número 1.000 del Teatre-Auditori arriba avui amb Fangoria (22/nov/13)

El santcugatenc Guille Milkyway produirà el nou disc de Fangoria (30/oct/12)


  • Comparteix:

Alaska ha estat acompanyada per 4 ballarins al llarg del concert

Alaska ha estat acompanyada per 4 ballarins al llarg del concert

El conjunt musical Fangoria ha acabat la seva gira 'Fangoria no es un color' al Teatre-Auditori aquest divendres. Ho fet, però, sense un dels components d'aquest duo, Nacho Canut. Tot i així, el públic gairebé ni ho ha notat, perquè Alaska ha ofert un concert de més d'una hora i mitja de durada que ha fet vibrar el públic santcugatenc amb els temes més clàssics de la seva carrera i algunes cançons del seu últim disc.



Dir que Alaska té fans és quedar-se curt. A l'artista la segueixen persones d'estils variats, que poc tenen a veure entre ells, però que creuen en la seva música i en la seva filosofia de vida. Aquest divendres a Sant Cugat els seus seguidors ho han donat tot des del primer minut del concert, ballant clàssics com 'Bailando', 'Cómo pudiste hacerme esto a mi', 'Ni tú ni nadie' i 'A quien le importa'. Aquests 'hits' del repertori espanyol s'han barrejat amb temes del seu darrer treball 'Cuatricomía', com 'Piensa en positivo' i 'Dramas y comedias'. L'11è disc del conjunt va néixer a Sant Cugat amb la producció del santcugatenc Guille Milkyway. En aquest sentit, Alaska ha explicat a Cugat.cat que aquest és un treball que ha començat i acabat a la nostra ciutat.

Alaska

Tanquem aquest any actuant on va néixer aquest disc. Ens agrada que la gira acabi aquí, al Teatre-Auditori gairebé en família.


Envoltada de quatre ballarins, i un joc de llums propi de les millors festes, la cantant ha ofert un concert enèrgic des del primer minut que ha fet aixecar gairebé tots els espectadors de la seva cadira. En acabar el concert molts d'ells encara contenien l'emoció.


Públic

M'ha encantat, és una artista increïble, i el públic molt animat, / Ha estat el meu primer concert i encara em dura l'emoció./ Sóc fan de l'Alaska des de petit. Sempre que puc m'escapo per veure-la.


Tal com ha anunciat la mateixa cantant, ara el grup estarà uns mesos lluny dels escenaris i al març reapareixeran a Barcelona per presentar la gira 'Música, gogos i policromia'. Una espera que per a molts serà més llarga del que voldrien.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.