Avui torna l'Estocs Fora amb promocions i descomptes


  • Comparteix:

Anterior edició de la iniciativa comercial

Anterior edició de la iniciativa comercial

El comerç de la ciutat surt aquest dissabte al carrer amb una nova edició de l'Estocs Fora, la cita que dues vegades a l'any ofereix productes a preus molt reduïts. Més d'un centenar d'establiments participen en aquesta trobada que es va haver d'ajornar el cap de setmana passat.

El tèxtil serà un dels sectors més presents ja que es vol donar sortida a productes de final de temporada. També es trobaran articles d'altres àmbits amb descomptes o ofertes especials per la cita. Establiments que estan allunyats del centre de la ciutat es desplaçaran a la plaça d'Octavià i del doctor Galtés, segons el gerent de Sant Cugat Comerç (SCC), Jesús Carballo.

Jesús Carballo

A la plaça d'Octavià i a la de doctor Galtés, hi trobarem carpes amb establiments que estan ubicats a barris allunyats del centre.


L'Estocs Fora seguirà l'horari comercial habitual. La darrera edició va tenir lloc al mes de març, un cop finalitzada la campanya de rebaixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.