Foment i Cecot crearan una comissió paritària per decidir la futura relació entre les dues patronals


  • Comparteix:

Antoni Abad és el president de Cecot / Foto: ACN

Antoni Abad és el president de Cecot / Foto: ACN

Foment del Treball i la vallesana Cecot, on està representada Sant Cugat, han acordat crear una comissió paritària per decidir la futura relació entre les dues patronals. La proposta del president de Foment, Joaquim Gay de Montellà, de suspendre temporalment els drets i deures de Cecot al si de Foment no ha prosperat a la reunió de la junta directiva de la patronal d'aquest dilluns. Segons un comunicat de Foment, ara Cecot disposa de 30 dies per avaluar la situació en aquesta comissió, però si la patronal vallesana 'no rectifica' l'abast territorial de la seva activitat, se sotmetrà a l'acord de la junta directiva de Foment la seva baixa de l'organització.

Després de la reunió, el president de Cecot, Antoni Abad, ha afirmat que el diàleg que s'ha d'obrir en els pròxims 30 dies ha de servir per veure que dins Foment totes les organitzacions sumen i que Cecot és un soci 'molt actiu' en aquesta organització. Abad no renuncia a la seva candidatura a la presidència de Foment perquè vol construir una patronal més 'integradora', amb més 'participació' i 'diàleg intern' que acabi amb el desencís de molts empresaris a l'associacionisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.