Fractus acorda amb Vivint cedir l'ús de patents després de la demanda al fabricant d'alarmes de la llar

Amb aquest acord, la tecnologia d'antenes de l'empresa santcugatenca s'obre al mercat de l'Internet de les Coses (IoT)


  • Comparteix:

Les càmeres de seguretat de la companyia nord-americana / Foto: Vivint

Les càmeres de seguretat de la companyia nord-americana / Foto: Vivint

La tecnològica Fractus ha arribat a un acord amb la fabricant d'alarmes de llar Vivint després que la demandés l'octubre de 2022 per la violació de les patents de l'empresa santcugatenca. Amb això, la desenvolupadora de la tecnologia d'antenes tanca la disputa amb la companyia nord-americana i obre les seves patents al mercat d'Internet de les Coses, és a dir, tot allò relacionat amb la xarxa d'objectes físics interconnectats que es troben a la vida quotidiana. Fractus, que va inventar les patents d'antenes internes en dispositius mòbils, ara potencia el nou braç de la companyia amb les patents relacionades amb la tecnologia de la llar.

Al gener, l'empresa santcugatenca va fer un pas endavant en l'avenç tecnològic dels dispositius mèdics. La tecnològica va fer el salt al món mèdic després d'expandir el seu programa de llicències a dispositius com marcapassos o desfibril·ladors, entre d'altres. Una tecnologia sense fils que Fractus tenia patentada ja en el 2005, però, que fins ara, l'avenç de les empreses tecnològiques no havia permès que s'apliqués en el sector mèdic. Des de Fractus van explicar a Cugat Mèdia que la implementació de les llicències permetrà agilitzar la feina del personal mèdic i reduir les esperes entre els pacients.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.