Sant Cugat Empresarial alerta que el projecte de Tramvallès que licitarà la Generalitat 'ignora' Sant Cugat


Temes relacionats

L'associació Via Vallès reclama un pla ferroviari pel Vallès més ambiciós (26/nov/09)

ICV-EUiA farà campanya a favor del Tramvallès durant la Festa Major (23/jun/09)

Suport unànime a la proposta d'un tramvia pel Vallès (17/mar/09)


  • Comparteix:

El president del Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, en una imatge d'arxiu

El president del Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, en una imatge d'arxiu

L'associació Sant Cugat Empresarial es mostra sorpresa i preocupada perquè el projecte del tramvallès que licitarà la Generalitat exclou Sant Cugat i Rubí. El president de l'entitat, Frederic Boix, considera que l'exclusió d'aquests dos municipis implica una 'sorprenent manca de sensibilitat per part de les administracions' davant d'un dels territoris amb 'més capacitat de creixement econòmic i empresarial' de Catalunya.

L'associació Sant Cugat Empresarial recorda que el projecte del Tramvallès va ser gestat fa més de 15 anys amb l'objectiu de facilitar la connexió dels parcs empresarials de Rubí i Sant Cugat amb el centre tecnològic de Cerdanyola per ser ampliat posteriorment a altres municipis de la comarca.

El president dels empresaris associats de la ciutat creu que el nou projecte que ara la Generalitat licitarà 'vulnera' la idea original i ignora i deixa fora de la xara la meitat de la comarca, uns 200.000 habitants, i la meitat de les empreses ubicades a l'entorn de l'eix de la B-30, trencant, segons els empresaris la unitat del Catalonia Innovation Triangle (CIT).

Així ho ha dit el president del Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, en declaracions a Cugat.cat.

Frederic Boix

No ens agrada perquè és un projecte que no compleix els objectius originals. Serà el tram del mig vallès i no de tot el vallès.


Sant Cugat Empresarial demanarà a la Generalitat la revisió de l'actual projecte per ampliar el traçat del Tramvallès a la resta dels principals municipis de la comarca, entre els quals hi ha la nostra ciutat, per afavorir la connexió 'òptima' del territori del Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.