La direcció de Sharp només garanteix la producció fins a l'abril


Temes relacionats

Frederic Boix: 'Seria una mala notícia que la planta de Sharp tanqués' ( 9/feb/11)

Josep Maria Àlvarez (UGT): 'Els treballadors de Sharp veuen el futur amb una barreja d'incertesa i il·lusió' (19/oct/10)

Els treballadors de Sharp adverteixen que el sector està 'en perill d'extinció' ( 7/set/10)

Acord entre els treballadors i la direcció de Sharp per aplicar un ERO d'un any a 408 empleats (18/mar/10)


  • Comparteix:

Exterior de la planta de Sharp a Sant Cugat

Exterior de la planta de Sharp a Sant Cugat

La direcció de Sharp no aclareix el futur de la planta santcugatenca després de la reunió que ha mantingut amb el comitè d'empresa aquest dimecres. Fonts sindicals han explicat a Cugat.cat que la continuïtat de la fàbrica depèn de l'aprovació, per part de la direcció japonesa, dels pressupostos de la companyia a finals d'aquest mes. Tot i la intenció de la matriu de continuar a la ciutat, de moment, només està garantida la producció fins a l'abril.

El president del comitè d'empresa de la planta santcugatenca, Eduard Pomar, ha explicat a Cugat.cat que la intenció de la companyia és mantenir la presència a la ciutat.

Eduard Pomar

Ens han deixat clar que el Japó aposta pel manteniment de la planta. Això ens tranquil·litza, però no sabem en quines condicions es farà.


El comitè d'empresa ha sol·licitat una nova reunió amb la direcció local de la companyia, a principis de març, per conèixer la decisió de la central japonesa.

La fàbrica, que ha estat aturada durant els darrers dies, reprendrà l'activitat d'aquí a dues setmanes, ja que tenen una comanda que garanteix feina fins a finals d'abril, quan conclou l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.