Designats els membres de les meses electorals per al 14F

El ple municipal ha ratificat el tràmit davant la suspensió cautelar de l'ajornament dels comicis


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una urna / Foto: Ajuntament

Imatge d'arxiu d'una urna / Foto: Ajuntament

El ple municipal, en una sessió extraordinària, ha designat els membres de les meses electorals per al 14 de febrer. Es tracta d'un tràmit que el ple ha de formalitzar, després de la designació per sorteig públic dels presidents, vocals i suplents de cada mesa. En aquest cas, el plenari ho ha fet d'urgència, ja que estava previst fer-ho en el ple ordinari de gener, però amb l'ajornament de la data dels comicis al 30 de maig es va retirar de l'ordre del dia. Ara, amb les mesures cautelars decretades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que suspenen l'ajornament i mantenen les eleccions al Parlament el 14F, els grups municipals han hagut materialitzar el tràmit.

De moment, a Sant Cugat es constituiran 89 meses amb un total de 801 membres, formades per sorteig amb el padró municipal i el cens electoral vigent. Als comicis, estan cridades a les urnes més de 63.000 persones.

Més col·legis que mai
Sant Cugat ampliarà els col·legis electorals per als comicis al Parlament de Catalunya, amb l'objectiu de garantir la màxima seguretat per als votants, agilitzar les votacions i evitar aglomeracions, en el context actual de pandèmia. A l'espera de la resolució final de la data de les eleccions, de moment està previst habilitar dos nous col·legis: el pav 3 de la Rambla del Celler, on està previst que votin 1.200 persones en dues meses provinents del Centre d'Art Maristany; i el Museu del Còmic, amb una mesa del Club Muntanyenc i uns 700 electors.

Els canvis, per tant, afectaran unes 1.900 persones. El nombre total de col·legis serà de 37, la xifra més alta en unes eleccions a Sant Cugat. En canvi, les meses seguiran sent 89.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.