El PP proposa integrar els Mossos d'Esquadra en la Junta Local de Seguretat


  • Comparteix:

El PP pretén que quan arribin els Mossos d'Esquadra a la ciutat s'integrin dins la Junta Local de Seguretat. Aquesta és una de les propostes del Partit Popular en matèria de seguretat, que s'afegeix a l'objectiu de reinstaurar la policia de barri als districtes. El partit també ha anunciat que gestionarà la seguretat ciutadana a través de tres departaments diferenciats.

Les propostes del PP en l'eix de seguretat contemplen la incorporació dels Mossos a la Junta de Seguretat, quan aquests facin acte de presència a la ciutat al 2007. Escoltem l'alcaldable de la formació, Berta Rodríguez:

Berta Rodríguez

Amb la Junta de Seguretat Ciutadana els cossos de policia s'ajuden mútuament


Els objectius dels populars en matèria de seguretat passen per una gestió a través de tres departaments diferenciats: trànsit, atestats i seguretat ciutadana. Dins aquest últim departament, els esforços del PP se centraran en la implantació de la tradicional policia de barri als districtes. Berta Rodríguez:

Berta Rodríguez

Considerem que hem de tenir una policia de barri


Rodríguez considera que els cossos de seguretat han de tenir una funció preventiva, a més de sancionadora. La popular també ha dit que la ciutat té el nombre de policies nacionals que li pertoquen, tot i que el Ministeri de l'Interior reconeix que la xifra actual està per sota del que correspon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.