El PSC proposa crear una regidoria de joventut


  • Comparteix:

El PSC ha assumit com a compromisos del seu programa les propostes que les Joventuts Socialistes han elaborat pel jovent i, especialment, en matèria d'habitatge. Els socialistes proposen crear una regidoria de joventut que tindrà, com a primer objectiu, definir un Pla Local que resolgui totes les seves necessitats.

Els socialistes creuen que l'acció de govern NO ha tingut un enfoc integral, i que per tant només ha comptat amb actuacions parcials. Per això proposen que, des d'una regidoria de joventut, es treballi de forma transversal amb la resta d'àrees de l'Ajuntament. La candidata de les JSC, Aintzane Conesa, dibuixa les prioritats d'aquesta regidoria.

Aintzane Conesa

S'ha d'elaborar un Pla Local de Joventut que tingui com a principal objectiu l'emancipació dels joves


Un dels punts centrals pels socialistes és crear una Oficina de l'Emancipació Juvenil, com un servei personal i gratuït que orienti els joves sobre les possibilitats d'aconseguir habitatge i els assessori en temes legals, sexuals, d'oci i treball. Segons un altre dels candidats, Marcos Martínez, el problema de l'habitatge és un dels principals obstacles dels joves, i per això proposen que els futurs planejaments urbanístics permetin instal·lar diferents serveis en un mateix edifici. Segons Martínez, les polítiques d'habitatge jove han estat insuficients:

Marcos Martínez

Són molt insuficients totes les polítiques d'habitatge que s'han fet a Sant Cugat


L'alcaldable socialista, Jordi Menéndez ha subratllat que l'Ajuntament que ell encapçalaria escoltarà els joves com un dels principals motors de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.