La JNC considera 'inadmissibles' els cartells de la JSC que asseguren que 'votar Recoder és votar el PP'


  • Comparteix:

La JNC ha penjat per la ciutat cartells que comparen el candidat del PSC, Jordi Menéndez, amb el president d'Extremadura, Rodríguez Ibarra

La JNC ha penjat per la ciutat cartells que comparen el candidat del PSC, Jordi Menéndez, amb el president d'Extremadura, Rodríguez Ibarra

La JNC considera 'inadmissibles' els cartells de les Joventuts Socialistes on s'afirma que votar Lluís Recoder és votar el PP. La JNC titlla els socialistes de 'demagogs' quan demanen aquí el trencament del pacte amb el PP , i en canvi, mantenen acords de govern amb els populars en d'altres ajuntaments com ara Calafell.

La JNC ha decidit no quedar-se de braços plegats davant el que consideren una campanya de desprestigi contra la candidatura de Lluís Recoder, i han confeccionat uns cartells on es recorda que el PSOE - referent a l'Estat Espanyol del PSC -, té personatges com el president extremeny, Rodríguez Ibarra, que es dedica a pregonar que els nacionalismes tenen 'massa representació al Congrés dels Diputats'.

Segons Jordi Puigneró, president de la JNC de Sant Cugat, els cartells de les Juventuts Socialistes són una mostra palpable de la política 'del tot s'hi val' que aplica el candidat Jordi Menéndez:

Jordi Puigneró

El PSC fa més de 25 anys que està associat amb un partit com és el PSOE, que té gent com el senyor Rodríguez Ibarra.


A més, des de la Joventut Nacionalista es qüestiona quina credibilitat pot tenir el PSC quan demonitza el PP amb qui governa, conjuntament, en ajuntaments com ara Gandesa, Alfarràs o Calafell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.