El PP denuncia el número dos de la llista d'ERC per malmetre presumptament cartells de Berta Rodríguez


Temes relacionats

ERC assegura que no té res a veure amb el trencament de banderoles electorals del PP (23/mai/03)

La presidenta del PP de Barcelona critica les accions d'ERC contra el seu partit (23/mai/03)


  • Comparteix:

Imatge d'alguns dels cartells electorals del PP fets malbé

Imatge d'alguns dels cartells electorals del PP fets malbé

El PP ha posat una denúncia al número dos de la llista d'ERC i president de les JERC, Toni Ramon, i a l'exmilitant d'Esquerra, Àlex Barnils, per arrencar, presumptament, pancartes de Berta Rodríguez. L'alcaldable del PP ha titllat de 'feixista' aquesta actuació i s'ha mostrat indignada per rebre aquest tracte per part d'un contrincant polític.

Segons la versió dels populars, els fets van ocórrer la matinada de dimecres, quan el popular Alfredo Bergua va detectar que, en pocs minuts, havien desaparegut un parell de pancartes del PP de la Rambla Ribatallada. Això va motivar que Bergua fes un recorregut per la zona, fins aturar-se a la cantonada del carrer Sant Jordi amb Rambla Ribatallada on havia desaparegut una altra pancarta.

En aquest mateix indret, assegura el PP, hi havia una furgoneta amb dos membres d'ERC a l'interior, Toni Ramon i Àlex Barnils, cosa que va portar a Bergua a trucar a la policia. El fet que Ramon concorri a les eleccions com a número dos per ERC, ha despertat la indignació de l'alcaldable del PP, Berta Rodríguez, que ha qualificat l'actuació de 'feixista':

Berta Rodríguez

Em sembla infantil, antidemocràtic i feixista que un senyor que es fa dir demòcrata faci actuacions d'aquest tipus


Alfredo Bergua ha posat èmfasi en l'actitud d'orgull i menyspreu que, segons ell, va mostrar Ramon en tot moment. A més, ha deixat clar que el propi Ramon va reconèixer l'autoria dels fets davant de membres de la policia local i estatal, tal i com consta en la denúncia interposada pels populars:

Alfredo Bergua

Toni Ramon i Àlex Barnils van reconèixer els fets davant la policia i van explicar que ho feien perquè a ells també els hi han fet malbé alguns cartells i per tant és un fet habitual en una campanya electoral


Els populars també sospiten que Ramon i Barnils van retallar la cara de Rodríguez d'una pancarta i van col.locar-la a la porta de la seu del PP amb una corda, simulant un penjat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.