El debat de candidats dóna de pas a la recta final de la campanya electoral


  • Comparteix:

La Casa de Cultura es va omplir de públic per seguir el debat de candidats

La Casa de Cultura es va omplir de públic per seguir el debat de candidats

Aquesta mitjanit acabarà la campanya electoral, i la majoria de formacions ho celebrarà, hores abans, amb l'acte de cloenda. Més d'un centenar de persones han seguit en directe, des de la Casa de Cultura, l'últim debat electoral, organitzat per aquesta casa amb les 7 candidatures que s'han presentat als comicis,

Durant el debat, l'alcaldable de CiU, Lluís Recoder ha reiterat el seu oferiment a governar amb Esquerra Republicana després del 25 de maig. Segons Recoder, CiU és la millor garantia per què Sant Cugat continuï sent una ciutat envejada per les del seu entorn:

Lluís Recoder

La feina feta durant aquests quatre anys és la nostra millor garantia


Des del PSC s'ha assegurat que un nou govern d'esquerres és l'únic camí per aconseguir que Sant Cugat es converteixi en la millor ciutat de Catalunya en serveis a les persones. Aquest govern de progrés, segons el cap de llista Jordi Menéndez, passa pel pacte entre PSC, Esquerra i Iniciativa:

Jordi Menéndez

Creiem que hi ha d'haver un canvi de prioritats i tenim molta feina a fer per convertir Sant Cugat en la ciutat amb els millors serveis públics de Catalunya


Segons el Partit Popular, la resta de formacions van contra la seva formació quan defugen cap acord amb els populars. La seva candidata, Berta Rodríguez, ha remarcat que el seu partit compleix els seus compromisos.

Berta Rodríguez

Ens presentem amb els dueres fet i sabem que som un partit i ha complert amb tot el que ha promès


Des de la coalició Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa es convida els electors a què, amb el seu vot, facin una cassolada i apostin per un govern d'esquerres. La participació ciutadana és l'aspecte que més subratlla el seu cap de llista, Xavier Boix:

Xavier Boix

El meu objectiu és que d'aquí quatre anys no voti el 55% de la ciutadania sinó que voti el 100% perquè això voldrà dir que hem treballat la participació


Esquerra Republicana ha remarcat el seu desig de fer un govern que sàpiga escoltar els ciutadans. L'alcaldable Eduard Pomar ha deixat ben clar que la seva formació vol deixar el PP fora del govern municipal:

Eduard Pomar

ERC és la garantia perquè el PP no torni a governar en aquesta ciutat


La Unió d'Independents ha reivindicat una sensibilitat cap als disminuïts psíquics i físics. Segons Miquel Quintana, candidat d'UNIS, el seu programa respon a les necessitats dels santcugatencs.

Miquel Quintana

El nostre programa contempla les necessitats bàsiques del ciutadans de Sant Cugat


Finalment, la formació Una Altra Democràcia és possible ha recordat que avui mateix retiraran la candidatura perquè el seu objectiu és convidar a la reflexió ciutadana. Oriol Roda:

Oriol Roda

La democràcia no és votar cada quatre anys sinó que és participar cada dia


L'Assemblea de Joves de San Cugat ha interromput el debat desplegant una pancarta contra la llei de partits i la ilegalització de les plataformes d'AUB, - que han acordat els socialistes i el PP- i han fet entrega tant a Menéndez com a Berta Rodríguez d'alguns exemplars del diari clausurat Egunkaria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.