Les polítiques socials i el medi ambient, eixos del programa d'ICV


  • Comparteix:

Calderon i Bosch fent els parlaments

Calderon i Bosch fent els parlaments

Duplicar el pressupost en polítiques socials, aplicar un sistema de tarifes socials a tots els serveis públics i protegir Torre Negra són alguns dels 15 punts més importants del programa d'ICV-EUiA. Els ecosocialistes han definit aquest dissabte les línies mestres de la seva proposta política municipal amb un fòrum que ha tancat el procés de participació 'Repensem Sant Cugat'. L'acte ha comptat amb el diputat del Parlament Jaume Bosch, que veu la seva formació com la defensora de l'Estat del Benestar, davant el seu 'desmantellament'.

El programa d'ICV-EUiA per a les eleccions municipals està compost de 45 propostes que provenen del procés de participació 'Repensem Sant Cugat'. Els assistents al fòrum han votat el que consideren que hauria de ser el nucli de l'acció del partit al consistori. L'alcaldable de la formació, Joan Calderon, ha destacat tres dels punts escollits.

Joan Calderon

Duplicar el pressupost en política social, tarifació local als serveis públics i salvat torre negra, són propostes importants i que ningú més defensa.



El diputat ecosocialista Jaume Bosch ha dirigit un parlament en què ha acusat el nou govern de la Generalitat de posar en perill l'Estat del Benestar. És per això que ha dit que ara és més necessari que mai trencar amb la majoria de CiU.

Jaume Bosch

No amaguem que el nostre objectiu és acabar amb el govern de CiU a Sant Cugat, ara el podem jutjar per les polítiques del de la Generalitat.




Calderon ha explicat que la formació es presenta a les eleccions amb la voluntat de créixer, però que el més important és mantenir els tres regidors que ja tenen.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.