Grangé: 'Davant la manca de suport per part de l'executiva d'ERC, el més coherent era plegar'


Temes relacionats

Conesa (CiU) aposta per l'exdirector de l'ETSAV al lloc 3 de la llista ( 6/abr/11)

Freixes (ERC): 'L'adéu de Grangé demostra que no compartia els valors del nostre partit' ( 1/abr/11)

L'exportaveu d'ERC, Raül Grangé, a les llistes de CiU a les municipals (31/mar/11)


  • Comparteix:

Raül Grangé és a la 13a posició de les llistes de CiU

Raül Grangé és a la 13a posició de les llistes de CiU

L'actual candidat a regidor a les llistes de CiU, Raül Grangé, ha justificat la seva marxa d'ERC i la seva inclusió al número 13 de les llistes de la federació nacionalista per 'la manca total de suport' que el seu grup municipal rebia de l'executiva local del partit republicà. Segons Grangé, que ha dit sentir-se partícep del model de ciutat construït conjuntament amb l'equip de govern durant el darrer mandat, aquesta feina s'ha fet amb tots els entrebancs possibles per part de l'executiva d'ERC.

Grangé ha explicat en declaracions a Cugat.cat que la seva decisió estava presa des de fa mesos, i ha carregat contra l'executiva local d'ERC.

Raül Grangé

Hem patit una manca de suport importantíssima en la feina que hem fet, i el més coherent era plegar.


L'exportaveu dels republicans, en canvi, ha valorat positivament el funcionament de l'equip de CiU durant el darrer mandat i n'ha destacat la 'qualitat humana' i la voluntat de 'respectar el criteri de les persones'. Grangé també ha respost les crítiques fetes pel president d'ERC, Andreu Freixes, que l'acusava de 'no haver cregut mai en el projecte'.

Raül Grangé

L'important és complir les promeses electorals, la resta són consignes i arguments de vol gallinaci.


Respecte la seva posició a les llistes, que el situen en una tretzena posició que faria que només entrés com a regidor al consistori si CiU assolís la majoria absoluta, Grangé no ha volgut confirmar que sigui per facilitar possibles pactes post-electorals amb els republicans en el cas que CiU no arribés a aquests 13 regidors. L'actual candidat a regidor ha dit, però, que 'comparteix absolutament l'arquitectura de les llistes', tot i assegurar que la seva relació personal amb el grup d'ERC no seria un impediment en aquestes circumstàncies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.