CiU veu factible reduir fins al 20% la despesa ordinària sense retallar serveis


Temes relacionats

El PSC demana a Conesa que concreti les mesures per reduir un 20% la despesa ordinària (20/abr/11)


  • Comparteix:

Jordi Puigneró, en una imatge d'arxiu

Jordi Puigneró, en una imatge d'arxiu

CiU assegura que és factible reduir fins a un 20% la despesa ordinària de l'Ajuntament aplicant la tecnologia i sense perjudicar la prestació de serveis, en resposta als dubtes expressats pel PSC. La federació nacionalista remarca que aquest estalvi no posa en perill la qualitat dels serveis públics municipals. El copresident de CiU, Jordi Puigneró, ha contraposat la política d'estalvi que proposa la federació al consistori amb l'actuació del tripartit a la Generalitat que, segons ha dit, consistia en 'estirar més el braç que la màniga'.

El copresident de CiU, Jordi Puigneró, assegura que l'aplicació de les noves tecnologies, en l'anomenada 'ciutat intel·ligent', pot servir per prestar serveis de manera més eficient i avançar cap a l'objectiu de reduir fins a un 20% la factura ordinària de consums municipals com l'aigua, la llum, el telèfon o el paper.

Jordi Puigneró

No tocarem els serveis que ja oferim. El que farem serà aplicar la tecnologia per aconseguir estalviar en certs serveis.




Segons Puigneró, ja hi ha experiències que demostren la viabilitat d'aquest estalvi, com la prova pilot en el reg dels parcs de Can Mates i Volpelleres que ha reduït el consum d'aigua. El copresident de CiU també ha explicat que en aquests moment s'està treballant en la instal·lació d'un sistema de telefonia per IP per reduir la factura de telèfon de l'Ajuntament. Per reduir la factura de paper, es proposa eliminar l'edició de la revista municipal i seguir potenciant l'e-administració i els Quioscos d'Informació Multimèdia (QIM.

El PSC havia mostrat la seva 'preocupació' en considerar que la voluntat d'estalvi anunciada per la candidata convergent, Mercè Conesa, suposaria la reducció dels serveis que presta l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.