L'economia, la família i la seguretat ciutadana, eixos centrals del programa del PP


  • Comparteix:

El PP aposta pel 'servei a les persones des de l'administració pública per oferir-los les millors condicions per desenvolupar la seva vida diària'. Així ho ha afirmat el candidat popular a l'alcaldia, Jordi Carreras, durant l'acte de presentació del programa electoral, que ha tingut lloc aquest dimecres al Teatre la Unió. Segons Carreras, l'economia, la família i la seguretat ciutadana centren les propostes de la formació per als propers quatre anys. A l'acte, hi ha assistit el santcugatenc i secretari general del PP a Catalunya, Jordi Cornet, que presenta el PP com a garantia perquè CiU no se centri en qüestions identitàries.

Els populars aposten per reduir la pressió fiscal sobre els ciutadans amb propostes com la reducció d'un 25% de l'IBI en quatre anys, donar suport a les famílies amb una regidoria pròpia i ampliar els recursos humans en els cossos policials de la ciutat, per augmentar la seguretat ciutadana. Segons l'alcaldable Carreras, la base del PP de cara al proper mandat és treballar per als ciutadans.

Jordi Carreras

Els ens públics estan per servir a les persones, considerades de manera individualitzada. S'han de crear les condicions necessàries perquè els ciutadans desenvolupin la seva vida de manera lliure.


El secretari general popular a Catalunya, el santcugatenc Jordi Cornet, ha remarcat que el PP és l''única opció per canviar la Catalunya actual' i ha destacat que aquest canvi ha de sorgir des dels municipis. Cornet ha subratllat que la seva formació s'encarregarà de resoldre els problemes dels santcugatencs, deixant de banda 'totalitarismes' i 'independentismes'. A més, ha obert les portes a un possible pacte amb CiU, com a manera d'iniciar aquesta tendència canviant.

Jordi Cornet

Podem i hem d'aconseguir que CiU es deixi de totalitarismes i identitats i se centri en solucionar els problemes dels santcugatencs. Això ho va fer quan governava amb el PP.






El PP també pretén donar un impuls a la ciutat en el món empresarial, ja que 'permetrà que Sant Cugat reemprengui el seu creixement i elimini els efectes de la crisi'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.