Jordi Carreras (PP): 'No té sentit empadronar els immigrants sense permís de residència'


  • Comparteix:

Carreras en un moment de l'entrevista

Carreras en un moment de l'entrevista

El PP rebutja que els nouvinguts sense permís de residència es puguin empadronar al municipi, tot i reconèixer que a Sant Cugat aquest fenomen no suposa un 'gran problema'. Ho ha dit en una entrevista a Cugat.cat el candidat a l'alcaldia, Jordi Carreras, que també ha assegurat que la rebaixa del 25% de l'Impost de Béns Immobles (IBI) que prometen els populars es podria aplicar retallant 'despeses supèrflues' en altres àmbits. En matèria d'ocupació, el PP vol afavorir la creació d'empreses reduint els tràmits administratius i establint sinergies amb les ciutats de l'entorn. Mira l'entrevista a Cugat tv

En política d'immigració, el candidat del PP aposta per reformular les lleis i així evitar situacions que poden derivar en 'marginació'. Jordi Carreras considera, però, que empadronar persones sense el permís de residència portaria els serveis socials al 'caos'.

Jordi Carreras

No té cap sentit empadronar persones sense la residència. Estàs fent un mal favor als nouvinguts i als veïns de Sant Cugat.




En l'àmbit econòmic, Carreras defensa la creació d'ocupació amb mesures com l'eliminació de barreres burocràtiques per accelerar la creació d'empreses i establir estratègies econòmiques entre l'Ajuntament i els consistoris de les ciutats veïnes.

El PP estudia també oferir beneficis socials a famílies nombroses i de nova creació, sense deixar d'ajudar les monoparentals. Carreras ha explicat que les bonificacions fiscals que prometen, del 25% en l'IBI en els propers quatre anys, es podria finançar retallant 'despeses supèrflues'.

Jordi Carreras

No retallarem els serveis indispensables. Retallarem el que no és indispensable, les partides més ideològiques.



Carreras és partidari de canviar els criteris per atorgar subvencions. Segons el popular, actualment se segueixen consignes ideològiques que afavoreixen entitats 'nacionalistes' com Òmnium Cultural, tot i que admet no conèixer a fons l'activitat d'aquesta associació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.