El vot per correu s'ha de sol·licitar abans del 15 de novembre


  • Comparteix:

Ja es pot sol·licitar el vot per correu

Ja es pot sol·licitar el vot per correu

Les persones que vulguin exercir el seu dret a vot per correu a les eleccions al Parlament del 25 de novembre ho han de sol·licitar abans del 15 de novembre quan es tanca el termini. Per fer el tràmit cal sol·licitar la documentació a qualsevol oficina de correus presentant el DNI i enviar el vot abans del 21 de novembre. Els electors amb discapacitat visual també poden demanar el kit de vot braille trucant al 900.100.186 o bé a través del web Parlament2012.cat abans de l'últim dilluns d'aquest mes.

A la mateixa web es poden demanar els impresos necessaris per votar des de l'estranger. Per exercir el sufragi, però, cal estar registrat a l'oficina consular o ambaixada correponent abans de dissabte de la setmana vinent. L'Oficina del Cens Electoral remetrà la documentació necessària a les llars del sol·licitant uns dies després d'haver rebut la petició.

Tant el vot per correu des del país com des de l'estranger s'haurà d'enviar per correu certificat a la mesa electoral corresponent abans del 21 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.