El PP diu que Mas ha perdut el seny per tapar la seva 'incompetència'


  • Comparteix:

Eva García és número 6 de les llistes del PP

Eva García és número 6 de les llistes del PP

El PP de Catalunya manté que el president de la Generalitat, Artur Mas, ha avançat les eleccions per tapar la seva 'mala gestió' i els casos de corrupció dins de CiU. La número 6 de les llistes del PP, Eva García, ha negat aquest dilluns a Sant Cugat que la convocatòria dels comicis respongui a una àmplia demanda social d'una consulta entorn la independència de Catalunya, que ha dit que és inexistent i que s'hauria d'adequar a la legalitat. En cas contrari, ha dit García, el govern espanyol serà l'encarregat de 'frenar' Mas amb tot el pes de la llei.

Pel PP, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha perdut el 'seny' per voler tapar la seva 'incompetència' i la 'mala gestió' del pressupost del govern. En roda de premsa aquest dilluns a Sant Cugat, la número 6 de les llistes del PP a les eleccions, Eva García, ha assegurat que el debat entorn l'independentisme i l'avançament electoral és una tapadora d'aquesta gestió i dels casos de corrupció.

Eva García

Els senyors de CiU han perdut el cap. Que no vulguin tapar la seva ineficiència, ineficàcia, la mala gestió i els casos de corrupció amb discursos fora de lloc.


En aquest sentit, García ha assegurat que la consulta sobre la independència de Catalunya no requereix d'uns comicis, ja que s'hagués pogut tirar endavant amb el suport del Parlament, tot i que no respon a una demanda social. És el mateix cas, ha dit García, que les afirmacions sobre l'espoli fiscal al país, que ha definit com a 'mentida'.

Eva García

Per no reconèixer que no són capaços de gestionar 42.000 milions de pressupost, el que fan és dir que tota la culpa és de Madrid. La gent comença a veure que això és una mentida.


García ha advertit que si Mas convoca una consulta fora la legalitat per decidir 'què ha de ser la resta d'Espanya', serà el govern espanyol qui l'aturarà amb 'tot el pes de la llei'. Tot i així, García ha destacat la importància que suposen aquests comicis, que han trencat l'eix entre les dretes i les esquerres per convertir-se en un pols entre els partidaris i detractors a la independència.

La número 6 del PP ha augurat que la seva formació aconseguirà un 'gran resultat' en aquestes eleccions, millorant els anteriors comicis, però ha avisat que el seu partit no pactarà amb l'actual CiU. García ha estat acompanyada aquest dilluns per alguns dels regidors municipals de la formació.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Realment feu pena, sou tristes, sense discurs, millor dit amb un sol discurs, una (fals), gran (fals), i lliure (fals).

Joan Serrallonga. Enviat el 5/nov/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.