C's acusa CiU, PP i PSC de poc transparents i contradictoris


Temes relacionats

C's es presenta com l'opció regeneradora per a Catalunya i Espanya (16/nov/12)

C's obre la campanya defensant una alternativa al 'separatisme' de CiU ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

Ciutadans (C's) encara la recta final de la campanya electoral recordant els incompliments i les contradiccions de CiU, PSC i PP. En un acte celebrat a la nostra ciutat, la formació ha presentat una aplicació per a 'smartphones' on els usuaris poden accedir a declaracions d'arxiu dels caps de llista d'aquests tres partits on es contradiuen amb el què pregonen en aquesta campanya. El cap de llista de C's, Albert Rivera, ha reclamat, a més, explicacions a Artur Mas i Felip Puig al voltant de les informacions que publica 'El Mundo' sobre un possible cas de corrupció.

'Layar' és una aplicació per a telèfons intel·ligents que al fer una fotografia a un cartell electoral de CiU, el PP i el PSC remet a l'usuari a vídeos on els candidats d'aquestes formacions feien promeses que després, un cop al poder, no han dut a terme o propostes contradictòries amb les que s'estan fent durant aquesta campanya.

Rivera assegura que aquests partits tenen la mateixa concepció de la política que no és altra que 'aconseguir el poder per mantenir el seu clientelisme i tapar-se mutuament els presumptes casos de corrupció'. En aquest sentit, ha citat els casos Pretòria, Palau i ITV, i s'ha referit, també, a les informacions publicades recentment pel diari 'El Mundo' que esquitxen les famílies de Jordi Pujol i Artur Mas, a més, del conseller d'Interior, Felip Puig. Rivera considera que aquestes informacions i la manca de reacció del PP i el PSC és un 'escàndol'.

Albert Rivera

És un escàndol que PP i PSC callin davant les informacions d'un diari i que això s'interpreti com un atac a Catalunya. L'únic atac és contra els que no tenen res a veure amb la corrupció.


Davant d'aquesta situació, el número 5 de C's i santcugatenc, José Manuel Villegas, assegura que el seu partit té la voluntat de regenerar la política catalana des de la transparència, el control als partits i la participació ciutadana.

José Manuel Villegas

C's aporta una nova manera de fer política on el ciutadà és protagonista. Proposem mecanismes de control als polítics i d'implicació del ciutadà.


Durant l'acte celebrat a la plaça del Coll, Rivera s'ha mostrat convençut que la formació que lidera millorarà els resultats obtinguts a les darreres eleccions parlamentàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.