Franquesa: 'Em molesta l'auditoria de seguretat, però això no ha d'ocultar la bona gestió de la directiva'


  • Comparteix:

El santcugatenc i vicepresident del FC Barcelona, Joan Franquesa, diu sentir-se 'molest' per haver estat objecte d'una auditoria de seguretat encarregada per la direcció general del club. En declaracions a Cugat.cat, Franquesa qualifica aquests fets de 'greus', tot i que considera que aquest cas no ha de tapar la 'bona gestió esportiva' de l'actual junta directiva.

Franquesa ha trencat el seu silenci als estudis de Cugat.cat després d'haver-se conegut la setmana passada el cas de presumpte espionatge a quatre vicepresidents de l'entitat, entre els quals hi ha el santcugatenc. A la pregunta de si se sentia molest per haver estat objecte d'una auditòria de seguretat per part del club, Franquesa ha respost això a Cugat.cat

Joan Franquesa

Els fets vistos des de fora són greus. Em molesta personalment aquests fets i la imatge que dónes com a club perquè el Barça està ben gestionat.



Aquest capítol s'ha donat a conèixer a falta de nou mesos per convocar eleccions a la presidència del Barça. Franquesa assegura que terceres persones podrien treure rèdit d'aquest cas per a la seva cursa electoral.

Joan Franquesa

És evident que a partir de certes actuacions internes, terceres persones aprofitin per fer campanya electoral.




Franquesa també creu que la seva imatge ha sortit perjudicada ja que se l'ha relacionat amb una 'trama d'espionatge'.

Joan Franquesa

La meva imatge ha sortit perjudicada en tota aquesta trama.








El santcugatenc no descarta ser presidenciable, tot i que diu conèixer les seves limitacions. Franquesa ha fet aquestes declaracions a l'entrega de premis de la porra de Cugat.cat amb motiu de la final de la Lliga de Campions. Carolina Díaz i Pascal Plasència s'han endut dues entrades per anar al Camp Nou en partit oficial de lliga, una pilota del Barça i una samarreta oficial de l'equip. A l'acte també ha assistit la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.