Sant Cugat acollirà la Copa del Món d'estètica


  • Comparteix:

El PAV-3 acollirà la Copa del Món

El PAV-3 acollirà la Copa del Món

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitzarà el Campionat del Món Júnior de Gimnàstica Estètica del 14 al 16 de maig al Pav-3 de la rambla del Celler, segons ha pogut saber Cugat.cat. Paral·lelament a aquesta competició, se celebrarà un campionat internacional sènior que també tindrà lloc a la nostra ciutat.

És la primera vegada que Sant Cugat, i la secció de rítmica del Muntanyenc, organitzen una competició d'aquestes característiques. Fins a 26 països d'arreu del món seran presents a la ciutat per la disputa d'una competició de l'Associació Internacional d'Estètica que, si bé no té gran ressò a l'Estat espanyol, gaudeix de molta participació i seguiment sobretot als països nòrdics.

La responsable de la Secció de Rítmica del CMSC, Marta Batllori, considera que el fet d'acollir aquesta prova és un gran esdeveniment per a la ciutat.

Marta Batllori

Per l'esport i per la gimnàstica representa molt. Portar un esdeveniment com aquest al municipi és molt important.




Batllori creu, però, que el conjunt finlandès és el gran favorit al triomf final.

Marta Batllori

La victòria en aquests moments és per les finlandeses, perquè porten molt més temps practicant aquest esport.




Pel que fa a les opcions locals, Batllori creu l'equip júnior aconseguirà la classificació pel Mundial però que, tot i haver millorat molt, el conjunt santcugatenc encara està un pas per darrere de les finlandeses.

Marta Batllori

Suposem que el júnior aconseguirà classificar-se i estar també al campionat.




Paral·lelament a aquesta prova, el CMSC prepara un campionat internacional sènior, on també hi participarà un conjunt local. A més, l'organització treballa en poder aconseguir una exhibició del conjunt infantil.

Cugat.cat farà un seguiment exhaustiu d'aquesta competició, que del 14 al 16 de maig tindrà lloc al Pav-3 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.