Sports Performance Center obrirà el seu primer centre europeu a Sant Cugat


  • Comparteix:

Treball d'Sports Performance Center

Treball d'Sports Performance Center

L'empresa americana Sports Performance Center obrirà a Sant Cugat el seu primer centre a Europa, en una instal·lació de 1.500 metres quadrats a l'avinguda de les Corts Catalanes. El director de la delegació europea, Àngel Garcia, creu que el sistema de preparació física que ofereixen arrelarà ràpid a la nostra ciutat. Sports Performance Center ofereix sessions gratuïtes a l'escola Europa durant tots els dissabtes de juliol.

Des de 1992, l'empresa Sports Performance Center ofereix els seus serveis en la millora de la preparació física per a nens, adults i esportistes d'alt nivell. El seu objectiu és millorar el rendiment dels seus clients amb avaluació inicial i final on es veu l'evolució. L'empresa té la seu als Estats Units amb 70 centres distribuïts en 28 estats i més de 250.000 clients. El director de la delegació a la nostra ciutat, Àngel Garcia, explica per què han escollit Sant Cugat per implantar la seva seu.

Àngel Garcia

Pensem que Sant Cugat és una ciutat ideal per implantar el nostre sistema de treball.


Sports Performance Center oferirà classes gratuïtes a l'escola Europa durant els dissabtes de juliol. Garcia també ha volgut detallar quina és la metodologia del seu treball.

Àngel Garcia

El nostre objectiu és millorar el rendiment dels nostres clients.






L'empresa espera obrir el seu centre a l'octubre en una instal·lació de 1.500 metres quadrats a l'avinguda de les Corts Catalanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.