Maragall diu que no decidirà el seu futur fins després del referèndum de l'Estatut


  • Comparteix:

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, ha assegurat que no serà fins després del referèndum que prengui una decisió sobre el seu futur. Durant la cloenda de la setena convenció de Ciutadans pel Canvi, que s'ha celebrat a Sant Cugat, el president ha assegurat que un mal resultat al referèndum faria que el país continuï avançant a 'tranques i barranques'.

La decisió de Pasqual Maragall sobre si es presentarà a la reelecció a la presidència de la Generalitat no arribarà fins després del referèndum de l'Estatut. Així ho ha assegurat el propi Maragall durant la clausura de la convenció de Ciutadans pel Canvi.

El president de la Generalitat ha dit que no prendrà una decisió sense tenir en compte l'opinió del seu partit i de Ciutadans pel canvi, que li han donat suport i l'han portat a la presidència, però també ha assegurat que hi ha altres persones preparades per assumir aquesta tasca. En tot cas, Maragall ha dit que això no ho decidirà fins després del referèndum i que abans de finals d'any convocarà eleccions.

Pasqual Maragall

Crec honradament que hi ha persones que ho poden fer igual o millor que jo. No en tinc cap dubte. Crec que heu fet una gran inversió en mi i que no tinc dret a decidir sense la vostra opinió


Ara però, la prioritat per a Maragall és l'Estatut de Catalunya. En aquest sentit, ha demanat a la seva formació i a Ciutadans pel Canvi que s'allunyin de baralles personalistes i que treballin per aconseguir un bon resultat en el referèndum. Segons el president de la Generalitat, 'aquest Estatut és el que Catalunya buscava des de fa 100 anys' i si guanya el no, el país 'continuarà avançant a tranques i barranques'.

Pasqual Maragall

Ens juguem la vida d'un Estatut. O traiem un gran resultat tot seguirà anant a trenques i barranques. Us demano que no caigueu en les petites baralles personalistes i us bolqueu en el tema de l'Estatut que és l'important


Maragall ha afegit que poc a poc s'està imposant una nova cultura política a Catalunya i a l'Estat espanyol més basada en el diàleg, la tolerància i el respecte per la diversitat d'opinions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.