15.000 persones passen per les Barraques de Festa Major


  • Comparteix:

Unes 15.000 persones, segons dades provisionals, han passat per les Barraques de Festa Major, que enguany s'han ubicat per primera vegada al Parc de l'Arborètum. L'equip de govern i la comissió organitzadora han fet una valoració positiva d'aquesta edició i han indicat que no hi ha hagut incidents greus. Un total de 23 entitats i col·lectius s'han sumat a la iniciativa, que ha inclòs una vintena de concerts i diverses activitats a peu pla.

Segons les dades provisionals facilitades per l'Ajuntament, unes 5.000 persones han passat cada dia per l'espai de Barraques del Parc de l'Arborètum. De dijous a dissabte, el recinte ha acollit les actuacions de grups com Gadegang, Skamarlans i Vértigo, entre molts d'altres, i diverses activitats a peu pla organitzades per les 23 entitats que han participat a les Barraques 2006.

Un dels membres de la comissió organitzadora, Eloi Alegre, ha fet una valoració positiva de les Barraques d'enguany i ha dit que la ubicació al Parc de l'Arborètum ha donat bons resultats.

Eloi Alegre

Ha anat bé. El primer dia ha estat més fluix, però després ha millorat. La gent s'hi ha trobat bé aquí.


De la seva banda, l'equip de govern ha fet també una valoració positiva de les Barraques 2006 i ha destacat l'absència d'incidents greus i remarcables. El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha dit que la tasca preventiva de la comissió i de l'Ajuntament ha permès minimitzar els problemes associats al consum d'alcohol.

Toni Ramon

Enguany no tenim dades alarmants sobre el consum d'alcohol a Barraques. No hi ha hagut cap intoxicació etíl·lica greu.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha afegit que el dispositiu de seguretat a les Barraques ha estat molt eficaç, i s'ha centrat en evitar actes vandàlics al perímetre del recinte i vigilar l'interior. Segons Recoder, no hi ha hagut incidències destacables, més enllà d'alguns incidents puntuals protagonitzats per persones conegudes per la policia. L'alcalde ha confirmat que no s'ha produït cap detenció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.